ТФ„Партньори“ се завърна от участие в първото издание на „Фолклорни вълни”

Снимки: ТФ "Партньори"

„Партньори“ се завърнаха впечатлени от това незабравимо морско приключение, изпълнено с много танци и емоции

Танцова формация „Партньори“ се завърна от участие в първото издание на фолклорния фестивал „Фолклорни вълни”.

От 22 до 29-ти август включително в Амфитеатъра и концертната зала на комплекс „Камчия“ се провеждаха концерти с участието на любителски фолклорни групи от цяла България.

Танцови, певчески състави и оркестри от Варна, Велико Търново, Лясковец, Кюстендил, Свиленград, София, Враца и Шабла бяха част от това вълнуващо събитие и всяка вечер се грижеха за доброто настроение на гостите на фестивала.

Освен богатата концертна програма, организаторите бяха предвидили вечерни хоротеки, които спомагаха за сплотяване и обмен между групите и приобщаваха всички, които искаха да се потопят в енергията и пъстротата на българския фолклор.

Танцьорите от „Партньори“, под вещото ръководство на младия си хореограф Тони Кенов, представиха разнообразна програма, включваща танци от Шопска и Пиринска етнографска област. С много заряд, настроение, пъстри носии, и професионализъм изпълненията им впечатляваха и взривяха публиката всяка вечер.

Всички те благодарят на организаторите на фестивала - Фолклорен клуб „Плетеница“, с ръководител Николай Корчев, Сдружение "Обединени с надежда", гр. Велико Търново,  на домакините от СОК "Камчия" и Община Аврен.

„Партньори“ се завърнаха впечатлени от това незабравимо морско приключение, изпълнено с много танци, емоции и нови приятелства и остават в очакване на нови фолклорни срещи!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK