Стрелбата в с.Бистрица заради любовен триъгълник

снимки: infomreja.bg

Двойното убийство, което разтърси днес дупнишкото село Бистрица е заради ревност, заявиха криминалисти. Трагедията приключи с двама мъртви и един тежко ранен. Екшънът се разиграл към 13.30 ч. пред дома на Петя и Симеон Минчеви, минути след като младото семейство се прибрало от пазар в Дупница. На звънеца в дома им позвънил 53-годишният Николай Гурков от Сливен, който имал интимна връзка с 35-годишната Петя. Вратата отворил Симеон Минчев. Любовникът помолил да излезе Петя с мотив, че имала да му връща пари от Италия, където работила през последните години. След секунди младата жена се показала на вратата.  Николай държал ловна пушка, насочил я към нея и я прострелял в гърдите.

35-годишната жена се свлякла мигновено на земята. Изстреляният към нея куршум рикоширал и пронизал и съпруга й. Осъзнал какво е сторил, любовникът налапал дулото на пушката и се самоубил. Драмата се разиграла пред очите на 10-годишния син на Петя и Симеон - Иван, който бил в дома им. При престрелката детето останало невредимо.

В Бистрица познават семейство Минкови като възпитани и кротки хора, а Симеон, който е полицейски служител в РУП Бобов дол, като работлив и честен млад мъж. В селото обаче не е било тайна, че двамата имали семейни проблеми. Преди около 4 години се разделили и Петя заминала да работи в Италия. Момчето останало да живее при баща си в Бистрица. Наскоро Петя се прибрала от Италия и двамата със Симеон решили да се съберат да живеят отново заедно заради детето. Докато били разделени, Петя имала публична връзка с 53-годишния Николай Гурков, който е от Сливен. Двамата живеели дори на семейни начала. Детето на Петя често гостувало на доведения си баща в Сливен.

Николай Гурков е стрелял със законно притежавано оръжие. Мястото на кървавия инцидент продължава да е отцепено. Извършва се специализиран оглед. Симеон Минчев е транспортиран в "Пирогов" с опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

zlatka neinata sestra19:29 - 27.06.2011
do vsi4ki koito neznaqt petq e biv6a sapruga na ranenia polisai tq v4era se pribra ot italia i be6e tam za da si vidi deteto i nedeite da pi6ete gluposti qsnoli vi eeeeee
кина17:34 - 27.06.2011
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА В СЕМЕЙСТВОТО И ДА БЪДЕ ПРИЧИНА ЗА РАЗТРОГВАНЕ НА БРАКА. ПОЗНАВАМ ТАКАВА КОЯТО ПРЕЗ 15 ГОДИНИ КАТО РАЗВЕДЕНА СЕ ОПИТВАШЕ ДА РАЗВЕДЕ МНОГО МЪЖЕ И УСПЯ. РАЗТРОГНА БРАКА НО ЗА ЛЕКИТЕ ЖЕНИ ПОРЯДЪЧНИЯ ЖИВОТ НЕ Е ЗА ТЯХ
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK