Волен Сидеров нападна мъж с тротинетка и журналист на Витошка

Снимка: БГНЕС

Само преди три дни той бе задържан в Първо РПУ

Няколко дни, след като Волен Сидеров бе задържан в Първо РПУ, лидерът на "Атака" се спречка си минувачи на бул. „Витоша“ в София.

Първо Волен напада мъж с тротинетка, а след това човек, който се опитва да заснеме случващото се, който се представя като журналист.

Видеото от новата проява на Сидеров беше разпространено в социалните мрежи, като от кадрите се вижда, че в инцидента се намесва и съпругата му - Деница Гаджева, а с тях е и синът им.

Политическият лидер и Гаджева твърдят пред представилия се във видеото като журналист, че човекът с тротинетката нарушавал правилата за движение по пътищата.

За електричеките тротинетки е забранено движението в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за забрана на влизане на велосипеди. Максималната допустима скорост на движение е 25 км/ч.

"Шамари искаш, така ли", обръща се Сидеров към журналиста, след което започва да бута и човека с тротинетката.

Само преди 3 дни бившият депутат беше задържан за 24 часа за хулиганство, след като нахлу в полицейското управление и започна да държи сметка защо там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади жени на бул. "Черни връх" на 6 юли. Той счупи и стъкло в пристъп на ярост.

Малко по-късно беше изведен с линейка, като твърдеше, че е бил бит от полицаите. /Dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK