Нинова: Няма да ви предадем и ще продължим да защитаваме вашите интереси

Снимка: БСП

"Ние сме номер 1 в бюлетината"

„Тази кампания за нас е малко по-различна, защото можем да отчетем реално свършена работа, а не да правим заявки за бъдеща такава. В редовното правителство доказано бяхме социалния стълб на деца и млади, на работници, социално слаби и пенсионери“, това каза в интервю за радио Благоевград председателят на БСП Корнелия Нинова, която е и водач на листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград. Тя припомни, че за това кратко време в управлението се реализира сериозен ръст на заплати и майчинство, детските ясли и градини в страната вече са безплатни,  децата имат безплатни учебници, пенсиите също се увеличиха. „Разбира се, трябва да продължим с такава политика, заради високата инфлация, високите цени и ниските доходи. Ние сме единствената партия, която предлага и ще внесе в Парламента налагане на таван на цени. Подобно на много европейски държави, вече над 10, смятаме, че навременна такава мярка ще помогне на всички домакинства и семейства“, допълни още Корнелия Нинова. Тя бе категорична, че трябва да се обърне много сериозно внимание на развитието на земеделието и на осигуряването на българско производство на храни. „Затова сме амбицирани да се възстановят „Напоителни системи“, да се изравнят субсидиите на нашите земеделци с тези в Европа. Можем да си осигурим храната за българсдкия народ, но трябва много сериозна дългосрочна и последователна политика за възстановяване на българското земеделие“, каза още тя и допълни, че от „БСП за България“ искат да  се продължи с трайна политика за увеличаване на доходите. 

„Вторият ни приоритет е неутралитета на България по отношение на войната – да не се изнася оръжие, да не се оказва военна помощ, да се търсят дипломатически преговори и установяване на мир“, категорична бе Корнелия Нинова, като уточни, че както и досега, така и занапред от „БДП за България“ ще бъдат последователни в това да не допуснат България да бъде въвличана в този конфликт. 

„Това, което е различно в тази кампания, е нашата битка за запазване на семейството и децата.  Против сме навлизането на джендър диеологията в българските училища сред непълнолетните. Искаме съгласно решението на Конституционния съд, съгласно позициите на Българската православна църква, на Мюсюлманското вероизповедание, на повечето български граждани, да се запази семейството. Да бъдем майки и бащи, а не родител 1 и родител 2, да имаме момчета и момичета, а не нещо трето измежду вече 60 различни пола“, каза още Корнелия Нинова. Тя обобщи приоритетите на „БСП за България“ с мир, увеличаване на доходите, запазване на семейството и децата. 

„Искам да поздравя всички в област Благоевград, където съм водач. Имаме много важни теми, и регионални, да решаваме, за които ще бъда застъпник. Виждам, че в последните дни пак има вълнения по изграждането на магистралата. Този проект трябва да стане, трябва да го направим, защото е много важен инфраструктурен проект за региона. За областта земеделието също е важно, както и образованието“, обясни още водачът на листата на социалистите в Пиринско Корнелия Нинова. Тя призова хората да гласуват за „БСП за България“, защото докато партията бе в управлението на страната е доказала, че изпълнява обещанията си. „Ние сме номер 1 в бюлетината. Няма да ви предадем и ще продължим както и досега да  защитаваме вашите интереси“, категорична бе Корнелия Нинова. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK