В Благоевград хванаха дрогиран водач, в Огняново - пиян

Снимка: Infomreja.bg

18-годишен от Дъбница пък е заловен да кара без книжка

В обедните часове вчера на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, спрели за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 32-годишен мъж от града.

В хода на проверката е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотик. Той е задържан със заповед до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК е образувано след като около 11:10 часа вчера в гърменското село Огняново полицаи от РУ-Гоце Делчев, установили, че 51-годишен мъж от селото управлява лек автомобил „Опел Вектра“ с наличие на 1,56 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят е задържан за 24 часа.

Около 23:50 часа на 25.10.2022 г. в с. Дебрен, служители на РУ-Гоце Делчев, са извършили проверка на лек автомобил „Форд Фокус“. От органите на реда е установено, че 18-годишният му водач от с. Дъбница не притежава свидетелство за управление на МПС, а автомобилът е с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK