Поради асфалтиране затварят за движение началото на т. н. Подгорски път

Снимка: община Петрич

Забраната е валидна от 08:00 до 19:00 часа утре, 13 юни

Асфалтирането на пътя Петрич - Първомай – Коларово – Ключ – Габрене - т.н. Подгорски път, продължава от село Самуилово в посока село Габрене. Утре – неделя, 13.06.2021 г., ще бъде затворено за движение началото на този участък от пътя от 08.00 до 19.00 часа.

Обходният маршрут е, както следва:
1. За пътуващи към населените места: с. Габрене, с. Скрът, с. Ключ, с. Яворница, с. Камена, и с. Коларово, достъпът до подгорския път е от път III- 198 Златарево;
2. Пътуващите до с. Коларово и с. Самуилово да използват новоасфалтирания участък от пътя.
Тъй като полагането на асфалта ще се осъществи с 2 асфалтополагащи седемметрови машини, е невъзможно да се осъществява движение в 1 платно. Ще се направи организация на движение, така че работите да се извършват на етапи, като при първия етап ще е осигурен достъпът на жителите на с. Камена.
За всеки етап ще се поставят указателни табели и ще бъде съобщавано на място за времевия диапазон, в който ще могат да преминават леки автомобили на живущите от селата, за които няма обходен маршрут.
Умоляват се гражданите да преминават с повишено внимание в участъците, по които се извършват строителните дейности, и да спазват указанията, които са в съответствие с Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.
Поднасят се извинения за създаденото неудобство.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK