Шишков: Газовата връзка с Гърция трябва да бъде завършена максимално бързо

Снимка: Нова тв

Регионалният министър е на работна среща със строителя

Газовата връзка с Гърция е изключително важен обект, който трябва да бъде завършен максимално бързо. Това каза регионалният министър Иван Шишков, който посочи, че от първия си работен ден служебното правителство е започнало да следи активно проблема със строителството и как по най-бързия начин може да бъде завършено.

„Това, което сме установили до този момент, е че е имало възражения от различни институции, имало е възражения, включително и от МОСВ. Аз съм запознал лично още в първия работен ден всички съответни министри и се работи по въпроса за максимално бързо отстраняване на всички проблеми, за да може строежът да завърши по най-бързия начин”, добави той.  

Министър Шишков е на работна среща с участници в строителството на газовата връзка, за да може да бъдат уточнени сроковете, в които да бъдат отстранени всички забележки и да се гарантира максимално бързо завършване на обекта, съобщава Нова тв.

„Този строител ще се ползва с най-големите привилегии от всички в България, тъй като цялата държавна администрация ще му помага, за да можем да завършим обекта максимално бързо. Строителят има нужда да бъде подпомагам от всички институции”, подчерта той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK