ИТН има готов отбор да побеждава

Снимка: БГНЕС

Балабанов очаква ИТН да качи резултата си в 50-то Народно събрание и ще търсят мнозинство

"Има такъв народ" има готов отбор да побеждава. В изключително добри отношения сме с всички структури на ИТН в държавата и сме се изчистили от всички хора, които използваха партията за партийно израстване. Toва заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов пред БНТ.

Той посочи, че благодарение на ПП-ДБ процесът на пране завърши и Бойко Борисов и Делян Пеевски са евроатлантици.

Балабанов очаква ИТН да качи резултата си в 50-то Народно събрание и ще търсят мнозинство, което да поправи конституционните промени, направени от ПП-ДБ в края на декември миналата година. Той изтъкна, че служебният кабинет е на ГЕРБ и отзад прозира сянката на ДПС.

Във връзка с договора за "Боташ", Балабанов заяви, че има опасност да бъдат фалирани енергийните дружества в България. ИТН са дали и договора за "Боташ" на прокуратурата, като отговорност трябва да понесе и бившият служебен енергиен министър Росен Христов.

По отношение на временната парламентарна комисия за Агенция "Митници" и връзката на Асен Василев с тях, Балабанов обясни, че е поканен да изслушване бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков, за да обясни каква връзка има с контрабандистите Стефан и Марин Димитров, защо е на една снимка с тях и откога ги познава. Балабанов смята, че той се познава с тях още от 2021 г., когато те му подавали сигнали за поръчкови убийства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//