Клубът по делта- и парапланеризъм и доброволци търсят Емил Боев

Снимка: Infomreja.bg

В акцията се присъединяват планински спасители с кучета

Нови сили и средства се включват в издирването на 25-годишния Емил Боев, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

В акцията за издирването на мъжа се присъединяват планински спасители с кучета, представители от дирекция „Аварийна помощ и превенция“ при Столична община, служители на ОДМВР-Плевен с термокамера и дрон, хеликоптер от специализирания отряд „Въздушно наблюдение“ – МВР, както и множество допълнителни технически средства. 

Днес на терен отново излизат служители от всички подразделения на ОДМВР – Перник, РДПБЗН – Перник, Клуба по делта- и парапланеризъм и доброволци. Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също се включват в издирвателната акция. Предприето е претърсване на голям район в югозападната част на община Перник. 

25-годишният Емил Боев е в неизвестност от 28 януари и е обявен за общодържавно издиране. Според данните, той е пристигнал в гр. Перник предния ден във връзка с кукерските празници. Висок е около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всички, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK