Още една улица в Балдево има нов водопровод

Снимки: личен архив

Селото има с какво да се похвали

Благоустрояването на гърменското село Балдево продължава. Още една улица вече има нов водопровод. Тя е дълга около 240 метра и всички къщи на нея се обитават. Така от придобивката ще се ползват 10 – 11 домакинства.

През следващата година ще бъде подменен водопроводът и на последната по-дълга улица в селото (около 150 метра). Последни ще останат 3 – 4 улички с дължина по 20 – 30 метра.

„Срещаме разбиране от страна на общинския кмет Феим Иса. Благодарни сме както на него, така и на хората от ВиК за тяхната коректност“, казва кметът на Балдево Илиана Гюрнева и със задоволство изрежда придобивките на селото от настоящата година.

След пролетните проливни дъждове са положени тръби и е изграден мост към най-уязвимия откъм наводнение квартал на Балдево. Кметът Феим Иса е осигурил средства и за възстановяване на стара чешма.

„Надяваме се с времето и други наши желания да бъдат изпълнени – преасфалтиране на някои улици и изграждане на малък мост над дере. Знаем, че щом има разбирателство, всичко се постига“, казва в заключение Илиана Гюрнева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK