Йордан Гогев е новият управител на ВиК Кюстендил

Снимка: ВиК

Той поема ръководството на водния оператор от инж. Иво Иванов

Йордан Гогев е новият управител на „Кюстендилска вода“ ЕООД. Той поема ръководството на водния оператор от инж. Иво Иванов. „Кюстендилска вода“ ЕООД е дъщерно дружество на „Български ВиК холдинг“ ЕАД, чийто принципал е министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Ръководството на „Български ВиК холдинг“ очаква от Йордан Гогев да предприеме мерки за стабилизиране на финансовото състояние на „Кюстендилска вода“ ЕООД, особено в обстановка на рекордно поскъпване на електроенергията.

Новият управител на ВиК Кюстендил трябва да разработи и предложи краткосрочни и дългосрочни мерки за оздравяване на дружеството, системи за енергийна ефективност, които да понижат разходите на оператора за електроенергия, план за намаляване на загубите на вода, проекти за модернизиране на ВиК инфраструктурата за доставяне на по-качествени ВиК услуги на населението и др.

Йордан Гогев бе представен в „Кюстендилска вода“ ЕООД от инж. Ивайло Ванков, зам.-председател на УС на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.

Новият управител на водното дружество е роден в Кюстендил. От май до октомври 2021 г. е бил зам.-областен управител на област Кюстендил.

Йордан Гогев е завършил Висшето народно военно-артилерийско училище (ВНВАУ) – гр. Шумен през 1985 г. Преминал е обучение във Военна академия „Г. С. Раковски“ – гр. София 1993 – 1995 г. Бил е офицер на различни командни длъжности в системата на МО в периода 1985 – 2003 г.

Познава натрупаните в годините проблеми във ВиК сектора в Кюстендил. От 05.07.2006 г. до 31.08.2008 г. е бил ръководител направление МТССА във „ВиК“ ООД – Кюстендил. От 01.09. 2008 г. до 28.02.2017 г. е бил ръководител отдел „Продажби“ във „ВиК“ ООД – Кюстендил, когато дружеството е било в ликвидация.

 

КОМЕНТАРИ

Davina Claire11:03 - 28.10.2021
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: [email protected] ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на ([email protected]) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK