Значителна облачност, валежите спират

Снимка: Infomreja.bg

Понижение на дневните температури

Днес облачността ще бъде значителна, но от запад валежите ще отслабват, след обяд и ще спират, най-късно в източните райони от страната. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са предимно между 9° и 14°, в София - около 11°.

В планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще е предимно облачно с валежи от дъжд, които привечер ще отслабват. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури: 9°-10°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е все още малко по-ниско от средното за месеца - ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 28 мин. и залязва в 18 ч. и 39 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 11 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 58 мин. и залязва в 19 ч. и 42 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK