Днес на изток ще е слънчево, на запад - облачно

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 7 и 12 градуса

Днес над източната половина от страната ще преобладава слънчево време. Преди обяд над западната половина ще бъде облачно, в котловините и мъгливо, но след обяд облачността ще намалее, а видимостта ще се подобри. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са предимно между 7° и 12°, по-ниски в районите с трайна мъгла.

Над планините облачността бавно ще намалява, след обяд над много райони до предимно слънчево време. Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, главно над южното крайбрежие. Ще духа слаб, предимно югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са: 10°-13°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - ще се понижава.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 30 мин. и залязва в 16 ч. 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 27 мин. Луната в София залязва в 12 ч. и 31 мин. и изгрява в 21 ч. и 56 мин. Фаза: два дни преди последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK