Слънчево и почти тихо време днес

Снимка: Infomreja.bg

След обяд - отново облачно, на места с превалявания

Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на отделни места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще се затопли още и максималните температури ще са между 31° и 36°.

В планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 18°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури 24-27°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане е близко до средното за месец юни и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 49 мин. и залязва в 21 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 19 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 41 мин и изгрява в 18 ч. и 40 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK