Денят ще бъде слънчев

Снимка: Infomreja.bg

Около и след обяд ще се развива купеста облачност

Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места в Североизточна България ще превали. Ще духа слаб, в източните райони умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 28° и 33°, в София - около 28°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка. Ще духа умерен вятър от север-североизток, по най-високите части - от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

По Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и по северното крайбрежие не са изключени изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще е умерен, от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 20 мин. и залязва в 20 ч. и 44 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 24 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 47 мин и залязва в 23 ч. и 15 мин. Фаза на луната: три дни преди първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK