Двама мъже са задържани след стрелба на детска площадка в София

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал след забележка за изхвърлени боклуци на детска площадка

Сигнал за стрелба на детска площадка в жк. „Студентски град“ е получен вчера около 18:40 часа, съобщиха от МВР. Незабавно пристигналите екипи от служители на 07 РУ са установили на място пострадалия мъж.

Той обяснил, че малко по-рано е бил нападнат от двама мъже, заради отправена забележка. Те му нанесли побой, а единият от  тях произвел изстрели с пистолет, след което избягали в неизвестна посока.

Пострадалият е прегледан в болница от където е освободен за домашно лечение с порезни рани на главата и охлузвания по тялото, без опасност за живота.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства. В рамките на оперативните действия са задържани двама мъже – 19-годишен от София и  36-годишен от с. Лехчево, с криминалистически регистрации. В жилище обитавано от задържаните в жк. „Студентски град“, са намерени и иззети 3  газови пистолета.

Образувано е досъдебно производство по чл.144, ал.3 от НК.  Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK