Татяна Дончева разгада целите на Слави Трифонов

Снимка: БГНЕС

Според Дончева ангажирането на Специализираната прокуратура с проверката вероятно и този път ще осуети закриването й

Стават ясни и целите на Слави Трифонов - да бъда отстранена от политическия живот. Това написа във Фейсбук депутатката от "Изправи се БГ!Ние идваме" Татяна Дончева по повод коментара на Слави Трифонов за скандала между нея и депутата от ИТН Радостин Василев.

Тя е категорична и че Трифонов цели между другите политици и политически партии да бъдат създадени отношения на подозрителност и недоверие, които да не позволяват постигане на съгласие.

"За нас е маловажно в полза на кого работи Слави Трифонов. Важна е истината", подчертава депутатката.

Според Дончева ангажирането на Специализираната прокуратура с проверката вероятно и този път ще осуети закриването й. Тя обаче давала възможност на ИТН да предоставят "доказателствата", които твърдят, че имат.

Припомняме, председателят на ПГ на партия "Има такъв народ" Тошко Йорданов обвини Дончева в опит да предизвика разцепление в групата и в корупция. Той заяви, че депутатката е убеждавала депутати от ИТН да подкрепят правителство с третия мандат с обещание да станат министри, като е предлагала и пари.

Самата Дончева нарече "бълнувания" думите на Йорданов.

Впоследствие Радостин Василев обяви, че именно той е депутатът от партия "Има такъв народ", на когото Дончева е предложила подкуп. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK