Сакскобургготски за Калина: Като родител винаги боли

Снимки: Infomreja.bg

Дъщерята на бившия премиер причини инцидент в Боровец

Симеон Сакскобургготски с първи коментар, след като неговата дъщеря - Калина, причини катастрофа в Боровец. „От доста малко стана нещо огромно. Но това са други причини. Най-накрая живеем в правова държава. Всеки е еднакъв пред закона.

Това е много важно. Никой от тези, които сочат с пръст, обвиняват или злорадстват, не бива да го забравя. Като родител винаги боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат”, отговори той на въпрос на NOVA за инцидента.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в бариера. По-късно Калина отказа да даде кръвна проба за алкохол, след като първоначално стана ясно, че е шофирала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние.

Само в ефира на NOVA наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидентът, коментира, че Калина е била във видимо неадекватно състояние, не е знаела името и ЕГН-то си. Той посочи още, че е станал свидетел на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „Царска Бистрица” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Служителката на „Царска Бистрица” Величка Петрова не отрече да е занесла кисело мляко след инцидента. Но уточни - не било толкова много. „Едно мляко - да, защото беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека”, допълни жената, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK