Сигнал за стара катастрофа вдигна на тревога полиция и Спешен център

снимки: infomreja.bg

Сигнал за стара катастрофа край Кресна вдигна „на тревога” полицията и медиците от Спешния център в Кресна. Към 16.45 часа днес е получено обаждане за пътен инцидент с един пострадал на изхода на Кресна в посока Благоевград. Отзовалите се на повикването полицаи и спешни медици с изненада установили, че катастрофиралият автомобил и пострадалата са от ПТП, станало 21 часа по-рано.

Както информирахме, към 20 часа снощи ТИР и автомобил с гръцка регистрация се удариха на изхода на Кресна в посока Благоевград. Пострада пътуващата в мицубишито 66-годишна украинка. Тя пътувала със съпруга си към Украйна, завръщайки се от Гърция, където двамата работят.

Пострадалата бе прегледана снощи от екип на ЦСМП. Жената бе с контузия на крака, но отказа да бъде настанена в болница. За инцидента бе уведомено и украинското посолство. Двамата и днес следобед изчакаваха помощ от посолството до катастрофиралия си автомобил /на снимките/.

Повторният сигнал на спешния телефон 112 е подаден от преминаващ през участъка шофьор на автомобил, който се отбил на местопроизшествието и предложил помощ на пострадалите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK