МВР твърди, че Ангел Христов е починал в дома си! Смъртният акт - издаден от болница

Снимка: Infomreja.bg

Трупът му е закаран за аутопсия в столична болница

На 3 юни /следобед/служители на РУ – Дупница, са получили сигнал, че в дома си в с. Ресилово е починал 53-годишният Ангел Христов, обявен за международно издирване и има издаден червен бюлетин, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Предприети са незабавни специализирани действия. Служителите са установили, че има издадено съобщение за смърт от лекар от дупнишка болница, издаден е и смъртен акт.

Трупът е закаран за аутопсия в столична болница, извършени са множество процесуални действия, образувано е досъдебно производство в РУ-Дупница.

Случаят е докладван на прокурор от ОП – Кюстендил. В хода на работата са изпълнени и дадените указания от наблюдаващия прокурор. Работата по случая продължава.

Все още обаче не става ясно защо лекар от болница в Дупница издава смъртен акт на Ангел Христов, след като той е починал в дома си. Продължава и мистерията около това кога Брат Галев е влязъл в страната, откъде, както и кой му е помогнал.

До този момент е ясно, че е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да установи причините за смъртта на Ангел Христов.

Отделно от това бе разпоредено да се направи идентификация дали трупът и обявения за издирване с червена бюлетина Ангел Христов е едно и също лице.

Очакват се днес и резултатите от аутопсията на Ангел Христов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK