АПИ дава 100 млн. лв. за пътни знаци по републиканските пътища

Снимка: Infomreja.bg

За хоризонтална маркировка парите са двойно – 210 млн. лв.

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществени поръчки за производство, доставка и монтаж на пътни знаци и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, съобщават от АПИ. Общата прогнозна стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 210 млн. лв. без ДДС, а за пътните знаци е 100 млн. лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 48 месеца или 4 години.

Двете обществени поръчки са в 6 обособени позиции по районите за планиране - Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен. Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за изпълнители на хоризонтална маркировка.

В обособена позиция №1 са републиканските пътища в Северозападен район, в който са областите: Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен.

В обособена позиция №2 са пътищата в Северен централен район, в който са областите: Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра.

В обособена позиция №3 са пътищата в Североизточен район, включващ областите: Варна, Добрич, Шумен и Търговище.

В обособена позиция №4 са пътищата в Югоизточен район, в който са областите: Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.

В обособена позиция №5 са пътищата в Южен централен район, в който са областите: Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково.

В обособена позиция №6 са пътищата в Югозападен район, в който са областите: Благоевград, Перник, Кюстендил и София. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK