Шест месеца затвор за кюстендилец, обвиняем в държане на дрога

Снимка: Infomreja.bg

Подсъдимият Александър С. е осъждан

Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумение и наложи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“, при първоначален „общ“ режим на изтърпяване за 28- годишен кюстендилец, който се призна за виновен в държане на високорискови наркотични вещества – марихуана и амфетамин. Споразумението бе внесено за разглеждане в съдебно заседание от Районна прокуратура – Кюстендил.

Подсъдимият Александър С. е осъждан. Той се призна за виновен в това, че на 18.01.2019 година в себе си, в обитавано от него жилище и прилежащо помещение - гараж, без надлежно разрешително съгласно Закона за контрол  върху наркотичните вещества и прекурсорите, е държал високорискови наркотични вещества – коноп / марихуана / на обща стойност 544, 32 лв. и амфетамин на обща стойност 12, 30 лв. – престъпление по чл. 354а, ал.3, пр.2, т.1 от НК.

Подсъдимият се задължава да плати по сметка на РУ – Кюстендил сумата в размер на 3220, 36 лв., представляваща разноски по делото.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението на РС – Кюстендил, е окончателно.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK