Христо Терзийски положи клетва като народен представител

Снимка: ПП ГЕРБ

Той се ангажира в дейността си като народен представител да допринесе за повишаването на националната сигурност

Днес положих клетва като народен представител. След двата предходни провалени Парламента очаквам този път политическите партии в настоящия
да проявят достатъчно отговорност за съставянето на правителство и започването на работа по сериозните и неотложни проблеми, пред които България днес е изправена.

Това написа в личния си фейсбук профил народният представител от ГЕРБ - СДС Христо Терзийски.

“Необходими са спешни действия за овладяването и преодоляването на здравната и икономическа криза. Големи групи от обществото ни са в практическа социална изолация – без възможност за ефективно образование или упражняване на професионалната си дейност, и тази ситуация трябва възможно най-бързо да намери своето управленско решение”, коментира още Терзийски.

Той се ангажира в дейността си като народен представител да допринесе за повишаването на националната сигурност и сигурността пред всеки български гражданин - с цялата си експертиза и дългогодишен опит, които притежава.

“Съзнавам своята отговорност и към моите съграждани от Кюстендилска област, които за пореден път ми дадоха своята огромна подкрепа, и бих искал да ги уверя, че ще продължа да работя за осъществяването на всички значими проекти в региона, които ще подобрят условията на живот и реализация на прекрасните хора в нашата област”, категоричен бе Христо Терзийски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK