Депутатите от "Възраждане" скочиха срещу поредната намеса на САЩ в държавните ни дела. На брифинг в Народното събрание Костадин Костадинов критикува закуската в американското посолство. Според него са получавани инструкции преди консултациите за съставяне на правителство. Американците назначавали управляващите ни. Правителството агонизира, а парламентът се намира в много мерзка ситуация, убеден е Костадинов.

От "Възраждане" искат разпит от МВР и ДАНС на участниците в закуската. От партията искат да се установи темата на разговорите.

Костадинов се притеснява от държавна измяна, съобщава news.bg. 

Той иска експулсиране на 50 дипломати от посолството на САЩ заради диспропорции с нашата мисия в САЩ. Той не иска страната ни да е колония на САЩ. След като минат изборите и започнем да управляваме, ще направим повече, закани се Костадин Костадинов.

"Възраждане" виждат опасност от украински сценарий и у нас и въвличане на страната ни във война с Русия. Пред държавния глава партията ще настоява за избори. На тези избори ще избираме между мира и войната, каза още Костадинов.