Кражби от магазини и на пари разследват полицаите от Благоевградско

Снимка: Infomreja.bg

Има задържани извършители

Поредица от кражби са регистрирани в Пиринско през почивните дни, има и задържани.

64-годишен от с. Добърско около 11:40 часа на 8.01. е извършил кражба на мобилен телефон от магазин за техника в Разлог.

Същият ден в РУ-Банско е получено съобщение за извършена около 13:30 часа за кражба на сноуборд от дървена стойка за ски, находяща се пред заведение на Бъндеришка поляна.

От работещите по случая полицейски служители са проведени незабавни издирвателни мероприятия, в хода на които е установен и задържан 34-годишният извършител на деянието от Гърция. Инкриминираната вещ е намерена и върната на собственика й.

Полицейски служители на РУ-Банско работят и по получен сигнал за това, че за времето от 22:00 часа на 7.01. до 08:00 часа на 8.01. е извършена кражба на около 150 лв. и около 250 кутии цигари от супермаркет.

В РУ-Сандански е съобщено за кражба на два телевизора, лаптоп и декодер за сателитна телевизия от частен дом в с. Струмяни.

От хранителен магазин в Симитли е извършена кражба на монетник със сумата от около 30 лева.

Кражба от магазин за хранителни стоки в с. Черниче, е извършена между 14:00 часа на 8.01. и 11:00 часа на 9.01. Неизвестен към момента извършител е проникнал в обекта и е отнел около 130 лв., 4 стека цигари и хранителни стоки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK