Семейство пострада при тежко ПТП, има и загинал

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал тази сутрин между три коли

Тази сутрин малко след 7.30 ч. на пътя София – Карнобат – Айтос – Бургас, при с. Венец, общ. Карнобат, товарен автомобил ,,Форд Транзит”, с варненска регистрация, управляван от 31-годишен айтозлия губи контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение.

В насрещното се сблъбсква последователно с лек автомобил ,,Мерцедес ML 270 CDI”, със софийска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от Златица и лек автомобил ,,Фолксваген Пасат”, със сливенска регистрация, управляван от 58-годишен мъж от Сливен. 

От ПТП-то загинал спътника на водача на форда – 52-годишен бургазлия. Пострадали са: водачът на микробуса, който е откаран в ямболската болница с фрактура на таза, разкъсвания на лявото бедро с дълбоки рани, без опасност за живота, водачът на марцедеса, който е получил натъртвания и охлузвания по тялото, неговата спътничка и съпруга – 40-годишна жена от Златица, която е получила натъртвания и охлузвания по тялото, 13-годишния им син - със счупване на предмишницата и охлузвания по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Ранени са още водачът на фолксвагена - който е с фрактура на дясната подбедрица, настанен за лечение в ямболската болница, и 49-годишната му съпруга от Сливен, която е с разкъсан черен дроб, е настанена за лечение в отделение „Реанимация” на ямболската болница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK