Шофьор, употребил два вида дрога, се вряза в кола

Снимка: Infomreja.bg

Има пострадал

Дрогиран с два вида опияти се вряза в кола. Мъж почина след няколкоседмични опити на лекарите да го спасят след ПТП.

На 27 януари в отделение "Реанимация" при УМБАЛ - Бургас, вследствие на нараняванията си починал 45-годишен бургазлия, пострадал при пътен инцидент от 10.01.

На автомагистрала "Тракия" бургазлията предприема изпреварване, движейки се с несъобразена с атмосферните условия скорост, поради което загубва контрол над автомобила и се удря в попътно движещия се от дясната му страна лек автомобил "Дачия Докер".

В резултат на сблъсъка и двата автомобила се преобърнали в крайпътната отводнителна канавка.

Отново на 27 януари в 17.49 ч. на пътя от Бургас в посока с. Миролюбово, лек автомобил "Ауди А6", с пловдивска регистрация, управляван от 21-годишен мъж от айтоското село Мъглен, навлизайки в насрещната пътна лента, блъска правомерно движещия се там лек автомобил "Субаро", със старозагорска регистрация, управляван от 61-годишен мъж от Чирпан.

Водачът на аудито е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба била положителна за наличие на амфетамин и метамфетамин.

61-годишният е пострадал и е откаран в УМБАЛ - Бургас с фрактура на левия глезен, без опасност за живота, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK