За седмица в Шуменско са установени 1 157 нарушения на скоростните режими

Снимка: Infomreja.bg

"Рекордите" са 122 и 114 км/ч в населено място

Контролът по спазване на  максимално разрешената  в населено и извън населено място скорост беше в рамките на специализирана полицейска операция по линия на ROADPOL. 

Най-много нарушения за превишения на скоростта в населено място са установени на територията на РУ - Нови пазар- 247. Броят им в Шумен е 227.  42 са Нарушителите на територията на РУ - Каолиново, са 42-ма, а на територията на РУ - Велики Преслав, - трима.

При контрол за спазване на скоростните режими извън населените места са констатирани 638 нарушения, като най-много - 516, са установени в Шуменско. 94 са на територията на РУ - Велики Преслав, и по 14 са в Нови пазар и Каолиново. 

Най-високите скорости в населено място са установени в Шумен. На 20-и април в 22:56 часа водач на лек автомобил "Порше Кайен" с варненска регистрация е преминал по бул. “Симеон Велики“ със 122 км/час при разрешени 50. В същото време на същото място водач на лек автомобил "Ауди А 5" със софийска регистрация е преминал със 114 км/час. Водачите на двата автомобила ще бъдат лишени от правото да управляват за срок от 3 месеца. Паричната глоба за водача на поршето ще бъда в размер на 900 лева, а на аудито 800 лева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK