Филип Станев към ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС: Вие сте срам за българската демокрация

Снимка: БГНЕС

Вие сте лигата на необикновените джентълмени и измамници, каза депутатът от ИТН

Господин Борисов, когато се погледнете в огледалото виждате ли там Пеевски, Карадайъ, Кирил Петков Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов? Да, виждате, защото вие сте едно и също - срам за българската демокрация. Вие сте лигата на необикновените джентълмени и измамници. Вие измамихте всички български граждани. Стига ала-бала.

Това заяви Филип Станев от ИТН пред колегите си от 49 НС.

Въпреки че живеете затворени в кулата си от слонова кост, в която сте влюбени в собствената си власт и величие, вероятно знаете какво говорят хората по улицата за вас. Хората са уверени, че тук е пълно предимно с интересчии, лъжци и страхливци. Днес вие ще докажете напълно, че хората са прави, като гласувате правителство, съставено от партии, които лъжат напълно безсрамно. След малко ще имаме коалиция на лидерите без имунитет - малко е срамно, каза Тошко Йорданов.

До тях е придатъкът, им от ДБ, който твърдеше, че ДПС са най-голямото зло, което трови държавата и с тях на една маса няма да седнат. От другата страна са ГЕРБ, които твърдяха, че "тези аматьори от ПП са разсипали страната и са я хвърлили в хаос". И сега ще дадат властта на същите тези аматьори, вероятно да доразсипят страната.  Тук е пълно слъжци, страхливци и измамници, а техните партии са ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, допълни Йорданов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK