Кметът Иван Минков: Честит празник на град Кочериново!

Снимка: Infomreja.bg

Заповядайте на тържественото отбелязване на празника, което ще се състои на 24.09.2022 г. от 19:00 ч. на площад „Трети март”!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГРАД КОЧЕРИНОВО,

СКЪПИ ГОСТИ,

ДАМИ И ГОСПОДА,

От името на Общинска администрация и от мое име приемете най-искрени поздрави по случай празника на град Кочериново – 21 септември!

Всяка година на него и в следващите дни ние - гражданите на Кочериново, съвместно със стотици гости от региона, се събираме, за да отбележим тържествения ден, да си припомним традициите и да очертаем бъдещите планове.

Изказвам своята благодарност към всички, които с идеите и действията си подкрепиха усилията на община Кочериново за изграждане на нашия град като съвременно и модерно селище.

Нека в спомените си отдадем заслужената почит на нашите съграждани и предци, оставили ярка диря в историята на града и общината!

В този празничен ден Ви поздравявам и с 22 септември – Денят на българската независимост. На тази дата Българско Царство става независимо в юридически и дипломатически план, което му позволява да се нареди като пълноправен държавен субект на европейската сцена.

Надявам се, че в празничните мигове на града и на официалния празник, ще намерим частицата себе си, с която ще усетим гордостта и настроението на двете дати.

Бъдете живи и здрави, нека щастието, успехите и благополучието да бъдат спътник на Вашите семейства в бъдещите дни!

Заповядайте на тържественото отбелязване на празника, което ще се състои на 24.09.2022 г. от 19:00 ч. на площад „Трети март”!

 

КМЕТ НА ОБЩИНА КОЧЕРИНОВО:

ИВАН МИНКОВ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK