РЗС издигна Благой Дункин за кандидат-кмет на Разлог

снимка: infomreja.bg

РЗС издига Благой Дункин за кандидат-кмет на Разлог. "Той е олицетворение на гражданската съвест на жителите на града", категоричен бе в представянето му Яне Янев. Според лидера на "Ред, законност, справедливост" Дункин може да се пребори с "феодала Любен Татарски, който е взел на концесия всички политически партии в общината". Дункин обещава да наложи нов тип управление в курортния град и ще направи цялостна ревизия на досегашното управление.

"Искам да предупредя Цветан Цветанов, че ако си позволи провокация срещу нашите кандидати, ще съжалява до края на живота си. Няма да допусна полицейщина в Разлог, каквато беше наложена по време на частичните местни избори, когато кметското място спечели настоящият градоначалник Красимир Герчев", увери Янев. Той допълни, ще проведе среща с представители на Европейската комисия и ще настоява за мониторинг от страна на ЕС по време на изборите в Разлог.   

Благой Дункин е бивш заместник-кмет на общината по време на управлението на Любен Татарски. Преди две години на частичните избори в Разлог Дункин участва в кметската надпревара с подкрепата на СДС.  
 

КОМЕНТАРИ

цана бонкова10:13 - 10.09.2013
Благооооо, Благо, дека си тръгнал и ти с мъжето! Виж се какво си бе, умен човек си, спор нема, ама откачи и ти и тия шу гласувахме за тебе, вече нема да се занимаваме, ти се си изкруивил от злоба, ударо че те светне! Фани си Бойна подрака и си се разкаровайте по шипоко!
Разлог01:08 - 24.09.2011
И да добавя като тръгне и на тия избори Г да
Разлог01:03 - 24.09.2011
Абе хора някой от вас от луната ли паднахте. Какви глупости говорите за Дункин бе глупаци, идиоти, некадърници. Поне половината от вашите роднини, приятели, колеги работеха в фирми като Балканстрой. Не видяхте ли какво стана с тях? Колко още работят във фирми собствениците на които бяха заплашвани и изнудвани, а работниците за малко да си загубят работата заради затваряне на магазини цехове и тн. Кой докара охранители с разрешителни подписвани Ц. Ц ебаси и полицейщината. Кой направи всичко това? Кой кажете? Не ви ли е срам бе, това са ваши приятели, съседи, ваши съграждани, това сте и вие самите, това сме всички ние. Утре и вас ще ви изритат от работите ви след като не сте им нужни вече, сами видяхте че не им пука за хората. Кой в едно демократично общество ще се държи така с народа си това не е демокрация. И аз имам работници гласували за други кандидати сигурно са между вас но не се притеснявайте господа ние не сме от ГЕРБ. Никой няма да ви заплашва и уволнява. Благо ние сме с теб.
Георги Разлог23:05 - 18.09.2011
Благо с тебе сме.Яне ти само пази отгоре, а за гласовете остави на нас.

FACEBOOK