Шофьорът на катастрофиралия автобус в София е със съмнения за инфаркт

Снимка: Bulgaria ON AIR

МВР: Няма данни за сериозно пострадали при пътния инцидент

Най-вероятно шофьорът на автобуса, който катастрофира в София, е получил инфаркт. Все още се правят изследвания, които да доуточнят състоянието му.

8 души са извозени с линейки към болници след катастрофата в столичния квартал "Младост 2". Всички пострадали са били в автобуса.

"Страшно е, дано на човека да му няма нищо, сигурно му е прилошало. Като гръм беше, все едно бомба падна. Слязох и видях това чудо, което е тук", каза живееща в района жена пред Вulgaria ON AIR.

В УМБАЛ "Света Анна" са откарани трима души, шофьорът е със съмнение за инфаркт. Приети са още двама души - мъж и жена с порезни рани и охлузвания, без опасност за живота. Двама възрастни с линейки в ИСУЛ, а жена и дете - в "Пирогов".

"Шофьорът е със съмнение за инфаркт. 70-годишен мъж и 65-годишна жена са при нас с порезни рани и охлузвания, няма опасност за живота им, няма нужда от хоспитализацията им", поясниха от пресцентъра на "Св. Анна".

От Центъра за градска мобилност уточниха, че мъжът има 6-годишен опит зад волана. От МВР посочиха, че няма данни за сериозно пострадали при пътния инцидент.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK