4-ма пожарникари от Разлог помагат на пострадалите от земетресението в Турция

Снимка: Infomreja.bg

Община Разлог изказва благодарности към всички, които отправиха запитвания за набиране на помощи

Четирима служители на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Разлог, помагат на пострадалите от земетресението в Турция.
В понеделник за град Адана със спасителни кучета заминаха Любчо Джолев и Благой Максимов.

От днес на терен, при изключително тежки условия, за спасяване на ранените и пострадалите от опустошителната стихия, работят и колегите им Иван Сковарданов и Муса Мусов. Спасителите се очаква да се приберат от разрушения град на 17 февруари.

Община Разлог изказва благодарности към всички, които отправиха запитвания за набиране на помощи. Всеки, който желае да помогне, може да го направи, като се присъедини към кампанията на БЧК за набиране на финансови средства, в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Турция.

- На 9 февруари до обяд ще бъдат поставени кутии за финансови дарения в учебните заведения в град Разлог и МБАЛ - Разлог.
-  превод по банкова сметка IBAN: BG64UNCR76301078660913 -
-  Можете да подкрепите кампанията на БЧК и с SMS на кратък номер 1466 (на стойност 1 лв.) към всички мобилни оператори.

Община Разлог е в постоянна комуникация с БЧК и Турския Червен полумесец. Към настоящия момент от Турския полумесец посочват, че имат нужда от финансова помощ, а след извършване на оценка на дългосрочните нужди, ще предоставят и допълнителна информация.

За момента няма да бъде отварян пункт за материални дарения на територията на град Разлог, поради резерв от нови продукти, събрани при предишни кампании. 

Община Разлог има готовност да предостави материална помощ при първа необходимост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK