Екипи издирват изчезналия Емил Боев край Струма и Перник

Снимка: offnews.bg

25-годишният младеж е в неизвестност от събота, след като е присъствал на фестивала „Сурва“

Продължават активните  оперативно-издирвателните действия по установяването на 25-годишният Емил Боев, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Нито за миг не  е преустановено издирването на столичанина. 

Освен екипи от служители на ОДМВР – Перник и пожарната, се включиха водолази и с членове на Клуба по делтапланеризъм продължават издирването на 25-годишния столичанин, чиито следи се губят от 29 януари през нощта. Осъществява се претърсване на   голям периметър от разширения център на гр. Перник, както и на места, на които може евентуално де се намира мъжът. Коритото на река „Струма“ е обходено от водолази по цялото продължение на областния град до пречиствателната станция на гр. Батановци. Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също проверяват дали Боев не е на тяхна територия. 

Емил Боев е обявен за общодържавно издирване. Чрез средствата за масова информация е разпространена негова снимка и облеклото, с което е бил в деня на изчезването, което да улесни всички при търсенето. Припомняме, че е висок около 180 см, с кестенява коса. В момента е с брада и мустаци. Бил е облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всеки, който разполага с някаква информация за издирвания може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK