Историите с разказвач Ирина Жерева - лудата глава на журналистиката

Снимка: Infomreja.bg

Тя е жената с историите за хората, която помага, търси отговори...

Разстоянието от Ковачевица до Благоевград е една тикла. Тя често е прескачана от Ирина Жерева – онази русокоса жена, която в продължение на 22 години се показва на екраните на милиони българи в и извън страната.

Тя е жената с историите за хората, която помага, търси отговори, получава въпроси от безсилие и не се спира пред нищо.

Ирина Жерева е майка на две момичета и едно четириного щуро дете. Децата ѝ са коренно различни, споделя самата тя, свикнали са с отсъствието ѝ, а сега се наслаждават на присъствието ѝ. Именно след десетилетия помощ към хората, тя посвети себе си на най-ценното.

Бивш журналист няма, казва Ирина. Тя е била ограждана от огъня, докато е била на пожар, летяла е с хеликоптер, пъдена е с камъни от двор, ходила е по ж.п. линията в дъжд. Тя носи в себе си преживяванията на още стотици други, намирани от Ирина, за да бъдат разказани историите им.

Ирина готви – така се успокоява, а дома си е превърнала в своя крепост. Нейният нрав е познат на всички – тя действа бързо, пали бързо, почти винаги е първа, умее да се извинява, учи се цял живот.

Споделя се себе си, че няма ментори, „крала“ е занаята от всеки. Има много и добри приятели. Има и гордости – хора, които се радва, че са в живота ѝ.

Ирина или лудата глава на журналистиката, вижте нейната история…

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK