Представят филма „Доза щастие“ в драматичния театър в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Филмът е насочен към младежката аудитория

На 23 (четвъртък) юни от 13:30 ч. в залата на Общински драматичен театър “Невена Коканова” – Дупница, ще бъде представен филмът “Доза щастие” на режисьора Яна Титова. Филмът е насочен към младежката аудитория и представлява реална история базирана на книгата на Весела Тотева “Спасение и падение”.

В него тя разказва своето търсене на щастие, преминало през наркотиците. Постановката е безплатна и подходяща за ученици VIII – XII клас. Инициативата е на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Дупница, с което да се отбележи 26 юни – Международен ден за борба със злоупотребата с наркотици и наркотрафика с цел да се разпространи разбирането, че превенцията на употребата на наркотици е ефективна инвестиция в благосъстоянието на нашите деца и младежи, семейства и общности.

Община Дупница съвместно с талантливите деца от Арт Ателие “ Дон Кези ”, с ръководител Елена Марулевска на 27 (понеделник) юни от 09:00 ч., ще възстановят надписите върху Паметника на Опълченците от Дупница, който се намира при стълбите за Градската градина.

На плочата са записани имената на опълченците от Дупнишкия край, участвали в боевете на Шипка, съобщават още от пресцентъра на Общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK