Отлично представяне за каратеките от КК „Шурикен“ – Кюстендил, на Световната лига в Хърватска

Снимки: КК "Шурикен"

Каратеките се представиха силно и достойно

В Пореч, Хърватска се проведе Световната лига за младежи, в която участваха каратеките от КК „Шурикен“ – Кюстендил. Те се представиха с 5-ма състезатели, които взеха призови класирания, но медала им се изплъзна за много малко. В лигата участваха 1590 състезателя от 50 държави .

Георги Матуски, кадети се класира на 7 място на ката от 64 състезатели и за 20 стотни в 1/2 кръг го лишиха от бронзов медал.
Деян Миленков, кадети 9 място - 70кг от 64 състезатели кумите победи Норвегия и Украйна, но загуба на 1/8 финал от шампиона от Азербайджан и загуба в репесажа за бронзовия медал от Италия.

Искрен Тодоров, деца до 14 г. -  5 място кумите -55кг, победи над Белгия, Украйна и Швейцария загуби на 1/2 финал от Италия и за бронзовия медал от Латвия.

Денис Априлов  - деца до 14г., 5 място кумите - 50 кг., победи над Италия, Хърватска и Германия, но загуби на шампиона от Украйна и бронзовия медал от Чехия. 

Божидар Сотиров - деца до 14+55кг, кумите - 1/4 финал победи на Латвия, Словакия и Румъния, но загуба от Украйна на 1/4 финал.

Много силно и достойно представяне на всички, останаха на косъм от медалите, биха се изключително зряло и мъжки - дадоха всичко от себе си! Това отлично представяне на всички говорят за работата в залата последните 2 месеца, децата тренират по специална методика и тя дава доста успешен цялостен резултат“, коментира В. Димитров от КК „Шурикен“ - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK