Рецидивист нападна с нож и ограби мъж в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg

Среднощен обир на мъж от гърменското село Дъбница вдигна на крак миналата нощ полицията в Гоце Делчев. Униформените само за час успяха да открият и задържат среднощния нападател на Илия Шалев,  който е нападнат и ограбен. Разобличеният нападател се оказал Костадин Дрознев, стар познайник на органите на реда. Наскоро той е напуснал затвора в Бобовдол, след изтърпяване на поредната си присъда.

Дрознев е на 38 години и от дете фигурира в регистрите на РУП - Гоце Делчев  като извършител на десетки кражби от магазини. Паметливи припомниха случай отпреди години, когато проникнал с взлом в  магазин за дрехи в центъра на Гоце Делчев. Когато охранителите отишли на място да установят причината за задействането на алармената система, открили Дрознев проснат на земята върху купчина дрехи да се приструва на заспал и да чака да бъде прибран.

Миналата нощ Костадин проследил и заплашил с нож Илия Шалев от с. Дъбница, който се движел по улица  „Тодор Александров” в Гоце Делчев. По време на разпита Шалев заявил, че непознат мъж с шапка се нахвърлил върху  него, опрял нож в гърба му и го заплашил, че, ако вика за помощ,  ще бъде наръган. Така Дрознев пребъркал джобовете на поваления на земята изплашен мъж и му взел 380  лева. Час по късно крадецът е задържан с полицейска заповед за 24 часа. У него са намерени откраднатите пари.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK