259 бебета са проплакали през 2022 г. в МБАЛ- Разлог

Снимка: Община Разлог

Общинското ръководство поздрави екипа на АГО за Деня на родилната помощ

Ръководството на Община Разлог поздрави екипа на Акушеро-гинекологичното отделение към "МБАЛ- Разлог" ЕООД по повод Деня на родилнта помощ, на акушерите и гинеколозите.

На Бабинден кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, д-р Мария Копанарова - председател на Общинския съвет, заедно със зам.- кметовете - Иван Гюров и Гергана Колчева-Фарфарова изненадаха медицинските специалисти със специални подаръци и букети с цветя.

"Раждането на детето несъмнено е един от най-вълнуващите моменти за всяко семейство. Първата топлина, която докосва бебето, е обичта на майката. Първите ръце, които обгръщат новородените бебета с нежност са тези на акушерите. Бъдете здрави и бъдете удовлетворени от своята работа. Нека срещаме усмивките на щасливи родители, а детски усмивки озаряват дните ни!", поздрави инж. Гърменов.

259 бебета са проплакали през 2022 година в АГО към МБАЛ- Разлог, като голяма част от тях са жители на община Разлог. През годините разложката болница се превърна в предпочитано място за раждане от майки от целия Югозапад, заради добрите условия в отделението, отношението на медицинските специалисти и сплотения колектив, ръководен от д-р Радка Божикова, управител на “МБАЛ- Разлог” и дългогодишен началник на АГО-то.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK