Община Разлог съкрати програмата за празника на града заради короната

Снимка: Община Разлог

Програмата за празника на града е предвидена за 11.10.

Във връзка със Заповед на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки, се отменят част от мероприятията по повод празника на Разлог.

Програмата за празника на града е предвидена за 11.10.:

- Тържествена Света литургия в храм „Свето Благовещение“, от 8 часа;

- Ритуал по вдигане на знамената и полагането на венци и цветя пред паметника на Васил Левски в центъра на град Разлог, от 11.30;

- Откриване на фотоизложба "109 години свободен Разлог", от 12 часа.

Събитието ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Организатори на мероприятието са Община Разлог и НЧ "15.09.1903-1909 г.".

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON00:55 - 01.10.2021
Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
SUSAN BENSON00:54 - 01.10.2021
Въведете коментар...
Код за сигурност, въведете кода l9n