Арест за 2-ма водачи, хванати да шофират след употреба на дрога и алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Арестуваха 34-годишен дупничанин за притежание на дрога

34-годишен дупничанин са задържали в края на миналата седмица полицаи от РУ – Дупница, за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка полицаите открили у него опаковка със суха листна маса, която при направения тест е реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ – Дупница, в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества. 22-годишен водач на БМВ е управлявал след употреба на наркотично вещество, проверката е извършена в Сапарева баня с техническо средство.

27-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е управлявал с 1.29 промила алкохол в издишания въздух, тестът е направен с техническо средство, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. За случаите е уведомен дежурен прокурор. Водачите са задържани с полицейска заповед.

Досъдебно производство за повреждане на чужда собственост е образувано в РУ - Бобов дол, вчера. Собственик на лек автомобил „Опел“ е заявил, че са счупени чистачки, странично огледало на автомобила му и е спукана задна гума.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK