Бойко Борисов: Целта на ГЕРБ е да е в управлението

Снимка: Източник: БГНЕС

Той не назова имената на кандидатите, с които ГЕРБ ще участва в изборите за президент през ноември

Целта на ГЕРБ е да е в управлението. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се среща с кметове и коментира актуални политически теми, цитиран от БНТ.

Той попита риторично - с какво техните опоненти доминират над тях, за да не се гордеят с това, което са направили. "Във всеки град сме направили промяната", допълни той.

Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен, или ако не си от Инициативния му комитет, не си от цвета на нацията, каза Борисов.

Той коментира и новия политически проект на бившия служебен министър на икономиката Кирил Петков и Асен Василев. "Ще започнели с детски градини - ми ние сме направили 140 само в София. Ако той може да направи както правим ние - за 1 милион, нека да направи", допълни той.

Според него ще се научат, това не е най-страшното.

"Ще видят, че колкото по-нависоко, толкова повече духа вятър. И тогава ще влязат и в нашата ситуация - да вземат управленски решения", уточни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ каза, че Елен Герджиков е напуснал поста председател на Общинския съвет в София, защото не се е справял с отговорностите си.

Той не пожела да назове името на кандидатите, с които ГЕРБ ще участва на изборите за президент през ноември. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK