Структурата на Младежи ГЕРБ – Кюстендил, номинира новото си областно ръководство

Снимки: ПП ГЕРБ

Нели Точева е номинирана за областен координатор

Младежите от ГЕРБ направиха номинации за ново ръководство на структурата в област Кюстендил. Номиниран за областен координатор бе настоящият такъв – 27-годишната Нели Точева от Кюстендил, а Василена Благоева, на 29 г. също от Кюстендил, получи номинация за организационен секретар. За членове на Управителен съвет бяха номинирани: Мария Гавазка от Бобошево, Богомил Костов от Дупница, Радослава Георгиева от Бобов дол и Явор Ганчев от Кюстендил.

Номинационното събрание уважиха областният координатор Даниел Данчев, общинският председател и депутат в 45-ото НС Михаела Крумова, ексминистърът на вътрешните работи и народен представител в 46-ото НС Христо Терзийски, Румен Кулянин и Десислава Александрова – членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ.

Даниел Данчев обясни, че социологическите проучвания са показали коя партия колко е популярна и одобрявана. Той изрази увереност, че оттук нататък разликите ще бъдат все по-очевидни. „От всички мащабни мероприятия, които младежите провеждат последните месеци в страната, се вижда, че структурите са в добра кондиция. От своя страна аз ви уверявам, че имате нашата пълна подкрепа“, отбеляза областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил. Данчев поздрави младите хора за добрата работа и активността и пожела успех на новото ръководство.

 Ексминистърът на вътрешните работи Христо Терзийски бе категоричен, че от това, което се случва в момента в държавата, страдат най-много хората. „Разчитаме на вас, защото сте основната движеща сила на целия политически процес. Виждате, че лидерът ни г-н Борисов насочи фокуса основно към младите хора“, посочи народният представител от 46-ото НС.

Михаела Крумова пожела на младите хора да бъдат по-смели в начинанията и да имат самочувствие да отстояват позициите си. „Знаещи и можещи сте, образовани сте, умни сте, силни сте, имате енергията, имате потенциала, затова разчитаме на вас“, заяви тя. „Независимо от цялата офанзива срещу нас, дори социологическите проучвания показват, че ГЕРБ не е партия, която може толкова лесно да бъде разбита“, отбеляза още общинският председател на структурата в Кюстендил.

Румен Кулянин поздрави младежите от Кюстендил за това, че имат една работеща структура, която е в добра кондиция „Ние сме авангарда на ГЕРБ и от нас зависи до голяма степен как ще се представим на изборите. Тази битка между институциите, която наблюдаваме сега, е един от факторите, които пречат на държавата да работи“, коментира той и пожела успех на новото ръководство на МГЕРБ в област Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK