Двама пострадали след ПТП заради изпреварване в Дефилето

Снимка: Infomreja.bg

На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол

На 25 май около 17:45 часа на Е-79 в между Кресна и Благоевград в Кресненското дефиле е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 45-годишен водач от София, е изпреварвал колона от автомобили и е ударил, завиващ на ляво за Кресна, лек автомобил „Фолксваген Поло“. 

Водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ е пострадал с порезна рана на ръката, а 20-годишната водачка на лекия автомобил „Фолксваген“ е с хематом на главата. 

На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

С положителни проби обаче бяха други водачи, задържани след проверка.

На ул. „Малешевска“ в Сандански е спрян лек автомобил „Субару Импреза“. При извършената проверка в автомобила е открито полиетиленово пликче с 0,73 грама канабис, а с техническо средство е установено, че 35-годишният водач на автомобила шофира след употреба на наркотично вещество. Мъжът е задържан.

По ул. „Ал. Стамболийски“ в Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, при която с техническо средство е установено, че 63-годишният му водач шофира след употреба на дрога. Задържан е.

От полицейски служители на РУ-Сандански на ул. „Стою Хаджиев“ в града е проверен лек автомобил „БМВ“. С техническо средство е установено, че 41-годишният водач на автомобила от с. Катунци шофира с наличие на 1,60 промила, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK