Затвор за извършител на кражба и за водач на МПС, управлявал без книжка

Снимка: Infomreja.bg

Определенията са окончателни и не подлежат на обжалване

Районен съд – Кюстендил, одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 7 месеца, по отношение на подсъдим за кражба. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим.

Стоян А. се призна за виновен в това, че на 13.11.2020 година, от мазе на къща на ул. „Елин Пелин“ в Кюстендил е отнел чужди движими вещи - водомер, от владението на собственичката, без нейно съгласие с намерение противозаконно да го присвои - престъпление по чл. 194, ал.1 от НК. Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени. Това е третата поред домова кражба, за която подсъдимия признава вината си пред съда, за периода от юни до ноември 2020 година.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в сила присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Наказание „лишаване от свобода“ за срок от 8 месеца, при първоначален режим на изтърпяване „строг“ и наказание „глоба“ в размер на 500 лв., определи Районен съд – Кюстендил, за подсъдим, който се призна за виновен в управление на МПС без съответното свидетелство, в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без  съответното свидетелство за управление. Наказателното постановление на началника на сектор „Пътна полиция“ към ОД МВР- Кюстендил е в сила от 10.07.2019 г. Престъплението е извършено на 01.06.2020 г., като подсъдимият е установен да управлява лек автомобил ВАЗ на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил.

Съдът одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата на подсъдимия Любослав В. Определението е окончателни и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK