Радослав Тасков и д-р Таковски в обща листа за съветници от ЕНП

Радослав Тасков, на снимката долу: Мариана Митова и Радослав Тасков, снимки: infomreja.bg

Общинският съветник и собственик на ТВ "ОКО" Радослав Тасков и хирургът в специализираната болница по онкология в Благоевград д-р Владимир Таковски участват в обща листа за съветници на предстоящите местни избори. Регистрацията им в Общинската избирателна комисия е от името на ПП "Единна народна партия" на Мария Капон, която е кандидат-президент.

Документи в ОИК - Благоевград подадоха водачът на листата Радослав Тасков и общинският председател на ЕНП и преподавател по български език и литература в Езиковата гимназия - Мариана Митова, която е пета в кандидатсъветническата листа.

Трета в листата е Василка Колчева - настоящ общински съветник и директор на ОДЗ №3 в кв. "Струмско". Четвърти е хотелиерът Стоян Митев. В екипа на Тасков е и бившият полицай Сашо Ангелов, който сам пожела да се пенсионира, когато полицейската дирекция бе оглавена от Йордан Кочев. В листата е намерил място и радиожурналистът Кирил Пецев.

Създаване на общинска полиция и изграждане на нова болница, която да предлага качествено медицинско обслужване, са сред приоритетите на кандидат-съветниците от ЕНП. "Ще настояваме в Благоевград да бъде обособена "Червена зона", в която да бъде изцяло забранено движението на автомобили. Предвиждаме и предложение алеята на парк "Бачиново" да бъде продължена по цялото корито на река Бистрица и да достигне 5 километра, като се изградят детски съоръжения и велоалея", заяви за ИНФОМРЕЖА кандидатът за съветник Радослав Тасков. 

 

КОМЕНТАРИ

333315:43 - 01.10.2011
Турски мекерета,партията на Касим Дал се финансира директно от Реджеп Ердоган и турското правителство.
222222219:07 - 21.09.2011
преподавател по български език и литература в Езиковата гимназия - Мариана Митова ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!!!!!!!!!
Sosi11:08 - 20.09.2011
Ne struma, a bistrica. Aide mislete malko.
менто23:13 - 19.09.2011
Поздравления, г-н Тасков! Добър екип имате, успех на изборите!

FACEBOOK