Борисов VS. депутат от ДБ: Размениха реплики на тема "Ердоган"

Снимка: Infomreja.bg

"Господ да прости тези, които говорят, за да прикрият менталното си противоречие"

Борисов трябва да бъде попитан дали е провел срещи на високо ниво в Турция, където да са му казали да направи правителство с ДПС. В кулоарите дочувам, че е имал среща с Ердоган. Това каза Стоян Михалев от "Демократична България" по NOVA NEWS.

"Очевидно е, че между ГЕРБ и Радев са настъпили мир и синхронизация. Борисов е ментално неустойчив, не може да се позиционира. той е като една котка на Шрьодингер и във всеки момент изпитва колебание къде се намира. ГЕРБ, ДПС и БСП изведоха като основен приоритет на държавата ни връщането на хартиения вот", смята той.

Според него по няколко от текстовете в Изборния кодекс трябва да бъде наложено вето. "Кандидатурата на Габровски е насочена към третия мандат, като реверанс към БСП. Предлага се фигура, която не е политически ангажирана, защото това ще е формулата, зад която би застанала БСП", подчерта Михалев. 

Само преди малко един депутат от "Да, България" попитал дали съм се срещал с Ердоган в Истанбул. Там бях на посещение при Вселенския патриарх, той ме покани и му бях специален гост. Подари ми мощите на Св. Стефан, за да мога аз да Ви ги преподаря тук.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след литургия в църквата "Св. Стефан" в столичния Южен парк.

Освен да са объркали Вселенския патриарх с Ердоган, коментира Борисов.

За съжаление, не съм се видял с Ердоган в Истанбул, но много неща, които прави той, може да са ни от полза, например новостроящите се терминали за втечнен газ.

Господ да прости тези, които говорят, за да прикрият менталното си противоречие.

Тази църква е с първа копка още от времето на Софиянски, допълни Борисов. Радвам се, че е почти готова, ще я довършим и тази, обеща бившият премиер, цитиран от БГНЕС.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK