Работник е с тежки контузии, блъсна го мотокар в Сандански

Снимка: Infomreja.bg

За случая е уведомена компетентната прокуратура

Жителка на с. Лъжница е съобщила в РУ-Гоце Делчев, че за времето от 19:00 часа на 27 май до 10:15 часа на 28 май е извършена кражба на мотоциклет „Нитро Сторм“, който не е регистриран по надлежния ред и е бил паркиран в отключен гараж с поставен ключ на таблото.

От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които мотоциклетът е открит изоставен в с. Лъжница, а като съпричастен към извършеното деяние е установен 16-годишен младеж от същото село.

На следващия ден около 20:00 часа от приемен блок на МБАЛ-Сандански е съобщено в РУ-Сандански за постъпил мъж, който е пострадал след като е блъснат от мотокар.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че около 19:30 часа на същата дата, при производствен процес в хале на фирма в цех в индустриалната зона на Сандански, мотокар с 50-годишен водач от с. Кавракирово е блъснал 61-годишния мъж от с. Ново Делчево. Пострадалият е получил фрактура и вътрешен кръвоизлив в областта на главата и е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич.

За случая е уведомена компетентната прокуратура, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK