Тити Папазов и баскетболният "Левски" дариха 7600 лева на футболния клуб

Снимка:startphoto.bg

Те спазиха обещанието си

Президентът на баскетболния "Левски" Константин Папазов и самият клуб спазиха обещанието си и дариха 7 600 лева на футболния клуб за Националната агенция по приходите. Тити Папазов каза, че транзакцията ще бъде изпълнена в понеделник, информира Топспорт.

С този превод баскетболистите на Левски, старши треньорът Димитър Ангелов и президентът Тити Папазов се явяват като най-големите дарители, които са  публикували своето дарение.

Ето какво написа Тити Папазов в своя Facebook профил:

"Скъпи левскари,

световна мъдрост казва "Всяко чудо за три дни!"

Нашето "чудо" няма скоро да бъде забравено! Благодаря на всички, които дойдоха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме! Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдолевскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА с цел да се проваля. Не успяхте, допълнително ме мотивирахте, а се надявам, че е крайно време да осъзнаете, че Левски силно се обича. От Левски не се печели. Левски е създаден той да печели!

Истинската част на "Синя" България избра своя път през май 2020. Пътя с най-голямата жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте. Сега повече от всякога "Левски" и той имат нужда от Вас.

Както обещах, всички приходи от финала ще преведем по сметката в НАП. Продадените билети за финала със знак "сектор А", след като обявих инициативата, са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам днес да обявя новината, независимо че ще преведа сумата от 7 600 лв. в понеделник - 03.04.2023 година.

Знаете, че ние също не сме финансово добре, но много ми се иска с нашия пример за пореден път "Синя" България да осъзнае, че само когато всички сме заедно, можем да успеем и ще успеем!

Благодаря Ви от все сърце!"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK