Борисов: Всички партии са в предизборна кампания

Стоп кадър от лайф видео/ изявление на Б. Борисов от Варна

ГЕРБ също

Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние сме, мобилизираме се по структурите.

Това заяви от Враца лидерът на ГЕРБ - Бойко Борисов.

За да покажем ние колко голяма работа сме, казват ПП, се отказваме от външен министър, но всичко си остава така, всички останали министри си остават наши. Това е преяждане с власт. С този меморандум излиза, че НПО стоят по-високо от партиите. Ако е така, да си направим НПО, щом са толкова добри - да станат партии, да влязат в парламента и да ни управляват. В този документ се казва да няма никой освен ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, тоест всички други граждани, които са гласували за БСП и "Възраждане" се игнорират, а на тяхно място идват НПО - ПП и ДБ реално, каза Борисов.

Цялото здравеопазване е в ДБ, цялата отбрана е в ръцете на ПП. Те казват, че Тагарев се справя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември. Изпълнителната власт не е свършила нищо, добави Борисов.

Разбирам за меморандума, че самите те казват, че това е работен документ. Не, не е работен документ. Кирил Петков ми помогна да разбера играта му. ПП ни вкараха в разговора да спорим за външен министър. Ако ви питам за предишните - няма да се сетите. Изведнъж стана най-важното нещо външно министерство за Кирил. След него Денков излезе и каза: "Важно е да се разменим!". Докато се разменим, остават всички министерства на тях. На пета страница вижте какво са ми написали в меморандума - казва се "Габриел премиер... ако постигането на разбирателство се окаже невъзможно, страните се договорят за избори две в едно". А днес чувам, че не им се ходи на избори. Всички говорят за успокоение, през това време нападат, бият, назначават, обиждат се и търсят ГЕРБ за - и аз не знам вече за какво. Всъщност, те всичките партии са в предизборна кампания, но вече и ние сме в такава и се мобилизиране. Не е добре за държавата, категорично не е добре, нищо ново няма да произведе това", коментира Борисов.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK